Откриване на ВиК теч в офис

Откриване на ВиК теч в офис и търговски обекти се извършва от висококвалифицирани техници. Те комбинират търговските ни тайни с  редица технологии като термична обработка на изображения за отриване на ВиК теч в търговски обекти . 

Ние откриваме течове на вода под вътрешни плочи и стени. Обслужваме многофамилни комплекси, търговски сгради и обекти. TV-n предлага  бързи и ефективни решения  като откриване на водопровод, теч от пожароизвестителната система, канализационна мрежа и водопровод. Разполагаме с малък екип от висококвалифицирани специалисти по течове и предлагам широка гама  от решения за тяхното откриване .Тъй като сме малък бизнес ние сме в състояние да предложим бързи и достъпни решения за вашият бизнес. Ние можем да отговорим на вашите нужди за  откриване на скрити течове и тяхното отстраняване.  

Откриване на вик теч

Предимството да използваш термокамера

Термичното изображение или „инфрачервеното“ изобразяване е в състояние да открие температурни разлики, които не се виждат от човешкото око. Можем да намерим проблемите бързо и без разрушения.Ние разбираме, че не всички скрити течове могат да се намерят. Но истинският ни успех от 97% в продължение на много години показва, че използването на термокамера гарантира най добрия шанс за успех. Виж още